false

En spiseforstyrrelse handler ikke om mad...

Skrevet d. .

Var mit svar på: hvad har du lært i dag?

Jeg er på andet sidste modul af tankefeltterapeutuddannelsen. At gå bagom forstyrret spisning, åbner op til indsigter og sammenhænge, der overrasker. Det handler ikke om mad – uanset om temaet er overspisning, madlede eller restriktiv selektiv spisning osv. Det handler om følelser. Og dem kan vi heldigvis arbejde med. Ret nænsomt.

Med min nye bevidsthed, kan jeg i kroppen mærke, at jeg har gjort mit bedste og lidt til – selv om jeg har forstyrret spisning tæt på i min hverdag. Det er ikke længere kun logisk tænkning, men en fysisk følt oplevelse. RO.

Tak til alle jer, der bidrog til min certificering som tankefeltterapeut 😊🙏.Mine cases er godkendt. Endelig afslutning på tankefeltterapeut uddannelse er til september.

Tak, fordi du læste med ❤️

Sessioner finder sted på

Lundevej 14
8300 Odder

Information

Copyright 2021