“Der er en stemme, som ikke bruger ord - Lyt”

RUMI

“Der er en stemme, som ikke bruger ord - Lyt”

RUMI

Menneske. Mor & terapeut

Jeg ser dig – og din udfordring.
Du har svarene - jeg guider og inspirerer til din forandring

Hvad er din drivkraft, Stine?
Min drivkraft er en kærlig tro og tillid til livet. At vi som mennesker kan - og vi kan finde viljen til at kunne – når vi inspireres hertil.

Jeg tror på, at vi kan forandre vores udfordring og smerte til livskvalitet. Jeg tror på kærligheden til livet – til at ville andre det bedste. Jeg tror på dig. 

Enhver følelsesmæssig tilstand kan forandres, når blot ønsket om forandring er til stede. Til tider må der glimtes med håb og støttes i at holde motivationen. Det guider jeg dig også i.

Hvad gør du, Stine?
Jeg skaber et trygt og kompetent rum, du kan udvikle dig i. Jeg ser dig – der, hvor du er. Jeg inspirerer dig til at være endnu mere dig.

I samarbejde med dine sanser, tanker og oplevelser guides du trygt i at regulere dit nervesystem.

Ved at berolige nervesystemet, bliver det lettere at tage imod indsigter. Nærmeste udviklingszone træder naturligt frem. Din hverdag skabes på ny - hvis du vil.

Hvad er din uddannelse, Stine?
Mit virke består af ergoterapeutisk og psykoterapeutisk faglighed kombineret med en alternativ tilgang.

Som ergoterapeut har jeg stor erfaring i regulering af nervesystemet gennem brug af sanserne. Som terapeut regulerer jeg nervesystemet via kropslig sansning, følelser, tanker og ord. Erfaringer fra flere fagligheder, kombineres til fordel for din proces.

  • Autoriseret Ergoterapeut
  • Integrativ coach og terapeut
  • Certificeret Tankefeltterapeut  -Tankefeltterapi
  • Kurser i behandling af traumer og regulering af nervesystemet - sanser, leg, den polyvalge teori/tolerencevinduet - bla brug af Bo fra FACE IT til børn (og voksne)
  • Kurser i klarsyn - formidling og regulering af energi
  • Naturtræneruddannelse ved DGI

LÆS mere herunder

Min erfaring – et levet liv. Udfordringer bliver til kompetencer i kraft af det, som er


Sammen med mine faglige og menneskelige kompetencer, har jeg 13 år bag mig som mor til et barn med store skjulte udfordringer.

Jeg har løbende lært af og med mit barn. Vi har benyttet mange forskellige trænings- og terapiformer for at finde en vej. Min tilgang til hverdagen har over tid ændret sig fra at kæmpe - til at være i det, som er. Målet er størst mulig livskvalitet for alle i familien, mens vi alle lærer, udvikler os - og nyder livet.

Min tilgang er, at tilstande kan forandres – det er et spørgsmål om dosering af indsats, tempo, tålmodighed, tværfagligt samarbejde – og naturligvis et ønske om forandring.

Det er vigtigt at definere et mål, så vi ved, hvad vi bevæger os henimod. Mål kan altid justeres og tilpasses som hverdagen ændrer sig. At sætte delmål og nå dem, holder motivationen tændt.

Jeg har gået den kringlede vej med mit barn fra traumatisk fødsel til at hjælpe mit barn bedst muligt med den viden og de midler jeg løbende har tilegnet mig.

Ring eller skriv til mig, hvis jeg skal være katalysator til lethed i dig.
Tlf. 31 60 51 51 - stineethelberg@gmail.com.

Sessioner finder sted på

Lundevej 14
8300 Odder

Information

Copyright 2021