Ergoterapi

Ergoterapeut som støtteperson

Ergoterapi er en indsats, der støtter dig i at leve dit liv med mest mulig livskvalitet ift. de udfordringer du har. Som ergoterapeut hjælper jeg dig med at udføre/organisere de aktiviteter, der har betydning for din hverdag og din livsglæde.


Du støttes og guides, der hvor hverdagen er svær for dig. Det kan være planlægning og prioritering af hverdagens indhold. At drage omsorg for dig selv. At styrke dig i dine ressourcer. Eller lige det, som du står i.  


Jeg har bla. erfaring med sanseintegrationsforstyrrelse, behandling og forståelse af traumer og fastlåste følelsesmæssige tilstande og det er at være forældre til et barn med udfordringer. Læs her hvad Jeg tilbyder.


Ofte har vi fokus på det vi mangler og ikke kan. At finde fokus i ressourcen og lade den vokse, skaber livskvalitet og mening i en hverdag, der måske længe har kaldt på opmærksomhed og omsorg. Vi kan også beskæftige os med tab og sorg i forhold til dine vilkår.

Børn, som lever sammen med søskende med særlige behov, kan også have brug for at blive mødt og spejlet i deres hverdag. Dette møde tilpasses barnets nærmeste trygheds- og udviklingszone. I en vekslen mellem leg og det svære, mødes barnet i sine vilkår. 

Ønsker du mig som støtteperson, bevilliges hjælpen via kommunal sagsbehandler. Jeg har været tilknyttet en familie efter § 54. Forløb er afsluttet og der er nu plads til dig og din familie.

Vil du gerne møde mig - så Book en intro session her

Sessioner finder sted på

Lundevej 14
8300 Odder

Information

CVR nr. 41362596
Copyright 2021