false

Jeg tror, at jeg skal holde alle andres følelser – især mine børns 👍

Skrevet d. .

Hvordan lander ovenstående sætning i dig?

Forsøger du med din energi og tanker at ”løfte” dit barns udfordring og smerte fra barnet?

Det er helt naturligt og ren moder instinkt at passe på sit barn og sørge for det bedste for sit barn 🥰. Men det dræner dig og fratager dit barn at tage ansvar for egne følelser. Vi er her for at lære vores børn at klare sig selv 💕. Når du går over i barnets følelser, mister du din power og barnet bliver forvirret. Så blander jeres nervesystemer sig sammen i rod.

Bliver du i dig og rummer din smerte, giver du plads til, at dit barn mærker sig selv uden indblanding 🙂. Ved at du som mor, rummer barnets smerte uden at ville fikse den, viser du dit barn, hvordan du rummer dig med alt hvad det indebærer 😘.Du kan ikke fjerne andres smerte. Rummer du den, så støtter du dit barn i selv at finde vejen til at rumme sig selv. Herved opstås styrke 🙃🙂💪❤️.Hvilken smerte trigges i dig i øjeblikket med alt der sker i hverdagen og dit barn pt?

Jeg ser mit barns smerte over afsavnet fra legekammerater. Savnet bliver til voldsom vrede 😢😖😤. Jeg italesætter, jeg ser at du er vred. Jeg forstår, du savner venner. Nu gør vi sådan… Legeaftaler på skype, tur til stranden, smags-leg, kriblekrable-dag osv. Det fjerner ikke min smerte over at se mit barns smerte (og fjerner ikke hans), men jeg registrer at den findes og herved giver det mere ro i mig – så jeg kan være der for mit barn.

Ønsker dig en berigende dag i kraft af det, som er 💖

Samtalerne finder sted på

Lundevej 14
8300 Odder

Information

CVR nr. 41362596
Copyright 2020