false

Mothering ME - Forløb

Skrevet d. .

Når dit barns udfordringer smerter dig 🧡

At have et barn med udfordringer, vi ikke umiddelbart kan afhjælpe, er enormt smertefuldt. Især når vi med al vores kærlighed til barnet, forsøger at løfte smerten for barnet. Vi kan ikke holde vores barns smerte. 
Vi kan derimod holde og rumme vores egen smerte. Her skaber vi plads til egen væren og giver barnet mulighed for at lande i egne udfordringer og oplevelser.

Jeg tror på: når vi mødre (og fædre) heler vores traumer og generationstraumer, heler vores børn også.

30 dages UNIKT forløb hos KRAMDIG
inkl. 1:1 session online eller ved fysisk fremmøde i Odder

Fortroligt fællesskab i facebookgruppe med 3 ugentlige lives.
Du får tankefeltterapi på fælles tema. Meditationer, der regulerede nervesystemet. Guidning i hvordan dit mentale fokus gavner dig. Guidning i hvordan intentioner kan arbejde for dig. Det hele krydres med erfaringer fra min rejse med et barn med skjulte udfordringer.

Du guides i at rumme dine følelser omkring dit barns udfordring – så du kan se udveje, du endnu ikke kender.
Du spændes af – ligesom når en spændt muskel løsnes.

1. uge
Hvad udfordrer mig mest?
Formål: Bevidstgørelse

2. uge
Min krop – hvordan kan den hjælpe mig?
Formål: Min krop støtter mig. Ro i mit nervesystem.

3 uge
Taknemmelighed
Formål: Ændret fokus = mere energi og glæde.

4 uge
Opsamling og intention
Formål: Hvilke indsigter lander? Hvilke forandringer oplever jeg?

Vi starter d. 12 april 2021.

Vil du guides af mig? 
Send mig en besked med dit telefonnummer og jeg ringer dig op på tlf 31605151 🧡

Kærligst Stine


Hvem er jeg?
Jeg er mor til et barn med skjulte udfordringer og så er jeg ergoterapeut. For at lære at rumme vores udfordringer, har jeg uddannet mig til integrativ terapeut, tankefeltterapeut og fuldført kurser i behandling af traumer, herunder regulering af nervesystemet samt hvordan vi kan arbejde med vores børn i spejling af følelser.

Det betyder jeg selv har helet mange tilstande og traumer i mig og mit barn. Jeg har kombineret det jeg fandt relevant fra den fagligt etablerede verden med en alternativ tilgang. Det har været vores løsning til en hverdag i trivsel og glæde.

Sessioner finder sted på

Lundevej 14
8300 Odder

Information

Copyright 2021