false

Hvad er energiarbejde?

Skrevet d. .

Svaret kommer med stor sandsynlighed an på, hvem du spørger. Svarer jeg, så er min opfattelse, at der er energi i alt. Og det er altid muligt at arbejde med den energi, der er til stede. Den energi, der opstår mellem dig og mig. Energi er bla. stemninger, sansninger og udtryk mm, som vi kan vælge at bruge aktivt, når vi er sammen.

Vi kan spørge ind til de fornemmelser vi mærker. Vi kan øve os i at stole på vores intuition og følge det, som er os vist. Fx ved at gøre det vi fornemmer, er rigtig for os i en given situation.

Når jeg laver terapi, træder energier tydeligt frem for mig. Det ligger ligesom et ekstra værktøj, jeg benytter efter behov. Jeg har øvet mig at mærke det usagte. Og italesætte det, jeg registrer, når det opleves at give mening. Ofte ser jeg billeder eller får en tilskyndelse til at spørge om noget. Energiarbejde er for mig, at være tro mod det jeg sanser og får tilskyndelse til at give opmærksomhed – om det så er regulær handling, tale eller blot en bevidsthed om at lige nu, er dette tema i gang og det rummer jeg, som det er.

Se også; Hvad er energi?

Nyd dagen 🙂

Sessioner finder sted på

Lundevej 14
8300 Odder

Information

Copyright 2021