false

Hvordan foregår tankefeltterapi?

Skrevet d. .

”Man kan banke på alt”, sagde min ældste søn en dag ud i det blå, da vi talte om en udfordring. Du har ganske ret, mit barn. Alle udfordringer er mulige at tappe på.

I tankefeltterapi tappes (lette bank) på medianbaners punkter i hovedet, på overkrop og hænder. Mens du eller jeg siger en sætning, der passer på det tema, den følelse eller tilstand du sidder med. Andre gange guides du til at mærke det, som vækker ubehag i din krop, og så tapper vi på den fysiske oplevelse.

For at finde den sætning, fysisk følte fornemmelse eller tema det handler om, bruger jeg regel NLP som spørgeteknik. Jeg er trænet i psykoterapeutisk spørgeteknik gennem min terapeutuddannelse og sessioner med klienter. Ofte bruger jeg også min intuition. Når jeg mærker, at der er brug for at stille et bestemt spørgsmål, så gør jeg det og du bemærker, hvordan det giver mening for dig.

Sessionen tilpasses dit tema og dine udfordringer. Tankefeltterapi har den fordel at ubehagelige følelser kan forandres i lethed, og kan foregå med minimal snak. Sessionen foregår som oftest siddende. Kan foregå i naturen eller online.

Tankefeltterapi kombineret med æteriske olier og klarsyn, løfter energien og skubber blidt processen endnu mere i den retning, der er brug for.

Se også Terapi

Pris
Tankefeltterapi 60 min – 1000 kr. inkl. moms.
Eller 5 x 60 min – 4500 kr. inkl. moms.

Kontakt mig gerne for en kort uforpligtende snak på tlf. 31605151.

Sessioner finder sted på

Lundevej 14
8300 Odder

Information

CVR nr. 41362596
Copyright 2021