false

Kærlighed rimer på ærlighed

Skrevet d. .

WORKSHOP d. 6. juni 2021 – kl. 10-13

Hvordan kan du se mere kærligt på dig selv?
Hvad vil være selvkærligt lige nu?
Hvad kan venlighed gøre for dig?
Hvad har du brug for i dag?

Du guides trygt i at opleve dig selv med kærlige øjne. Vi bruger vores sanser til at være nærværende med os selv.

Når vi giver os selv lov til at være ærlige omkring, hvordan vi har det – uden at dømme, kan vi se os selv – kærligt. Her bliver vi mere frie til at være den, vi virkelig er.

Som et fysisk statement laver du dit eget selvkærlige visionboard.
Hæng dit visionboard op derhjemme. Bliv mindet om at være kærlig med dig – hver gang du ser på visionboardet.

Jeg har sakse, lim, blade, the, kaffe og snacks. Mød blot op med ønsket om mere kærlighed i dig – til dig.

Workshoppen foregår i Bevidstologiens Hus, Samsøvej 16, 8382 Hinnerup.
Søndag d. 6. juni kl. 10-13.

Vil du med?

Send mig en besked 31605151.
Kærligst Stine

Brit melder tilbage efter workshoppen:

“Jeg har virkelig fået en ny forståelse af, hvad det betyder for mig at være selvkærlig. Det at arbejde med selvkærlighed i en let og legende energi, gjorde at jeg fik nogle helt nye indsigter om mig selv og hvordan jeg er kærlig med mig selv.

Det bedste var næsten at jeg fik lavet en vision board – det blev overraskende godt. Det var nærmest en selvudviklingsproces i sig selv at lave vision boardet – jeg har brugt det hver dag siden workshoppen til at støtte mig i at være selvkærlig i dagligdagen.”

Sessioner finder sted på

Lundevej 14
8300 Odder

Information

Copyright 2021