false

Klarsyn til din energi - mere ro i dig

Skrevet d. .

Du guides til mere ro i dig via mit klarsyn. Som regel guides du til at igangsætte din egen helingskraft. De fleste oplever en dyb ro – som efter en groundende meditation. Indsigter og forståelser for sammenhænge opstår ofte til gavn for din hverdag.

Evnen til at se energier (billeder), er den, som er tydeligst hos mig. Du vil derfor opleve at jeg beskriver energier og energibilleder. Denne formidling bringer ro og heling med sig. Jeg stiller mig til rådighed som kanal og undlader at lave tolkninger på det, som kommer.

Det er op til dig, hvordan du modtager et klarsyn. Du bemærker, hvad det formidlede betyder for dig. Og det er værdien i det.

Jeg beskæftiger mig ikke med afdøde og spørgsmål om fremtiden. Mit klarsyn er en vej til personlig udvikling og mere ro i dig.

Pris
Klarsyn 30 min – 600 kr. inkl. moms.

Må du favne din energi.

Samtalerne finder sted på

Lundevej 14
8300 Odder

Information

CVR nr. 41362596
Copyright 2020