false

Terapeutisk Klarsyn

Skrevet d. .

Du guides til mere ro i dig via mit klarsyn. Som regel guides du til at igangsætte din egen helingskraft. De fleste oplever en dyb ro – som efter en groundende meditation. Indsigter og forståelser for sammenhænge opstår ofte til gavn for dig og din hverdag.

Evnen til at se energier (billeder), er den, som er tydeligst hos mig. Du vil derfor opleve at jeg beskriver energier og billedlige oplevelser. Denne formidling bringer ro og heling med sig. Jeg stiller mig til rådighed som kanal og undlader at lave tolkninger på det, som kommer.

Det er op til dig, hvordan du modtager et klarsyn. Du bemærker, hvad det formidlede betyder for dig. Din oplevelse er din virkelighed.

Ofte vil du opleve at jeg tegner/illustrer elementer fra klarsynet. Herved lander informationerne dybere i dig, da du både hører og ser det formidlede.

Jeg beskæftiger mig ikke med afdøde og spørgsmål om fremtiden. Mit klarsyn er en vej til personlig udvikling og mere ro i dig.

Pris
Klarsyn 30 min – 600 kr. inkl. moms.
Klarsyn 60 min – 1000 kr. inkl. moms.

Må du favne din energi.

Tina fortæller efter 2 sessioner med 1 måneds mellemrum;
Jeg kom til dig med noget unavngivet, der tyngede og forvirrede mig. Jeg fik sat ord på og tegning på netop DET.

Det var så spot on!

Her i tiden efter kan jeg ikke lade være med at smile når jeg tænker på vores session, du så og forstod mig virkelig. Tak for det og tak for dig.

Sessioner finder sted på

Lundevej 14
8300 Odder

Information

CVR nr. 41362596
Copyright 2021