“Der er en stemme, som ikke bruger ord - Lyt”

RUMI

“Der er en stemme, som ikke bruger ord - Lyt”

RUMI

Hverdagsterapeut. Menneske og Mor. Jeg ser dig – din udfordring. Mærk - hvordan er du dig? Du har svarene - jeg er blot din guide og inspirator.

Hvad er din drivkraft, Stine? Min drivkraft er en ubøjelig tro og tillid til livet. At vi som mennesker kan - og vi kan finde viljen til at kunne – når vi inspireres hertil.

Jeg tror på at alt, der ønsker ændring, kan forandres – også selv om det ser uoverskueligt ud. Jeg tror på mennesket. Jeg tror på mig – og jeg tror på dig. Hvis du vil – vil jeg sammen med dig – også selv om det er svært.

Jeg tror på, at vi kan forandre vores udfordring og smerte til livskvalitet. Jeg tror på kærligheden til livet – til at ville andre det bedste.

Enhver tilstand kan forandres, når blot ønsket om forandring er til stede. Til tider må der glimtes med håb og støttes i at holde motivationen. Det guider jeg dig også i.

Hvad kan du, Stine? Jeg ser dig – der, hvor du er. Jeg inspirerer dig til at være endnu mere dig – i kraft af det, du har oplevet og det, du er.

I samarbejde med dine sanser, tanker og oplevelser guides du i at regulere dit nervesystem.

Ved at berolige nervesystemet, bliver det lettere at tage imod indsigter og nærmeste udviklingszone træder frem.

Hvad er din uddannelse, Stine? Ergoterapeut, Integrativ coach og terapeut, tankefeltterapeut + diverse kurser i behandling af traumer og regulering af nervesystem.

Min erfaring – et levet liv. Udfordringer bliver til kompetencer i kraft af det, som er


Foruden mine faglige og menneskelige kompetencer, har jeg 12 år bag mig som mor til et barn med store skjulte udfordringer.

Jeg har løbende lært af og med mit barn. Vi har benyttet mange forskellige trænings- og terapiformer for at finde en vej til at mindske udfordringerne. Min tilgang til hverdagen har over tid ændret sig fra at kæmpe - til at være i det, som er. Målet er størst mulig livskvalitet for alle i familien, mens vi alle lærer, udvikler os - og nyder livet.

Min tilgang er, at tilstande kan forandres – det er blot et spørgsmål om dosering af indsats, tempo, tålmodighed, tværfagligt samarbejde – og naturligvis et ønske om forandring.

Derfor er det vigtigt at definere et mål, så vi ved, hvad vi bevæger os henimod. Mål kan altid justeres og tilpasses som livet ændrer sig. At sætte delmål og nå dem, holder motivationen tændt.

Jeg har gået den kringlede vej med mit barn fra traumatisk fødsel til at hjælpe mit barn bedst muligt med den viden og de midler jeg løbende har tilegnet mig. Undervejs har jeg mødt megen uvidenhed og kassetækning. Dette kan desværre fastlåse de involverede i at se muligheder og finde løsninger. Jeg er i dag den person jeg selv havde brug for, da jeg var allermest sårbar og havde behov for en kompetent guide og terapeut.

Samtalerne finder sted på

Lundevej 14
8300 Odder

Information

CVR nr. 41362596
Copyright 2020