false

Lad sanserne guide dig til NÆRVÆR

Skrevet d. .

Traume- og ergoterapeut inviterer til stærk WORKSHOP

Er du også nysgerrig på, hvad vi kan med vores sanser?
Gennem sanserne pauser vi EGO for en stund. Vi arbejder med at berolige vaner og tankemønstre. For at få adgang til dem vi dybest set ER. Fra kernen i dig, guides du til at lade nærværet fra sanserne vokse.

Har du brug for en hjerne-pause, er denne workshop oplagt. Vi bruger vores sanser og mærker, hvad kroppen oplever.

Det hele foregår i en let og kærlig energi. Du guides i at; dufte, smage, se, høre, mærke og lade din krop opleve. Fx hvad gør det ved dig når du dufter en bestemt duft? Mærker du en følelse i din krop? Får du ord? Får du billeder? Måske kan du beskrive det, du oplever – måske skal du blot opleve uden ord. Din oplevelse er din virkelighed.

Der er ingen krav. Hav blot lyst til at mærke, hvad du sanser og oplever.

Er du nysgerrig og vil med, så skriv en sms på på 31605151.

Workshoppen foregår i Bevidstologiens hus på Samsøvej 16, 8382 Hinnerup, mandag d. 21. juni 2021 kl. 18.30-21.

Der hygges med kaffe, the og snacks. Kom blot nysgerrig på dine sanser.

Ses vi?
Kærligst Stine

Brit siger om seneste workshop:
“Jeg kom ud af mit hoved og ned i kroppen – helt uden jeg opdagede det. Jeg blev grebet af den legende tilgang – det var først bagefter det gik op for mig, at jeg egentlig bare havde været til stede uden at analysere en masse ting, være nervøs for hvad der skulle ske og bange for om jeg gjorde det forkert.

Jeg blev mere bevidst om mine sanser og hvordan jeg kan arbejde med dem i det daglige til at skabe endnu mere balance i mit liv. Jeg blev mødt, set og rummet præcis som den jeg er – det er jeg dybt taknemmelig for.”

HVEM ER JEG:
Jeg er traume- og ergoterapeut. Jeg guider og støtter dig i at skabe den hverdag du ønsker. Det starter i dig. Hvordan har du det egentligt? Vejen hertil kan ske gennem behandling af ubehag, fastlåste tilstande og traumer. Som en naturlig del heraf reguleres dit nervesystem – Du vil opleve at finde mere ro og balance i dig. Så du kan drage dig omsorg for dig.

Sessioner finder sted på

Lundevej 14
8300 Odder

Information

Copyright 2021