“Om du tænker du kan, eller tænker du ikke kan. Så har du ret”

Henry Ford, citat

Ubearbejdet traume

Behandling af ubearbejdet traume med tankefeltterapi

Man kan banke på alt”, sagde min ældste søn en dag ud i det blå, da vi talte om en udfordring. Du har ganske ret, mit barn. Alle udfordringer er mulige at tappe på. Også et ubearbejdet traumer, en fobi og allergier. Alle følelsesmæssige tilstande og kropslige symptomer, som hindrer os i at leve den hverdag, vi ønsker.

I tankefeltterapi bankes (lette bank, også kaldet tapping) på medianbaners punkter i hovedet, på overkrop og hænder. Mens du eller jeg siger en sætning, der passer på det tema, den følelse eller tilstand du sidder med.

Andre gange guides du til at mærke det, som vækker ubehag i din krop, og så tapper vi på den fysiske oplevelse.

For at finde den sætning, fysisk følte fornemmelse eller tema det handler om, bruger jeg regel NLP som spørgeteknik. Jeg er trænet i psykoterapeutisk spørgeteknik gennem min terapeutuddannelse og sessioner med klienter. Ofte bruger jeg også min intuition.

Når jeg mærker, at der er brug for at stille et bestemt spørgsmål, så gør jeg det og du bemærker, hvordan det giver mening for dig.

Er du nervøs for at mærke eller sætte ord på dit ubehag?

Så starter vi her. Vi arbejder med ubehaget ved at skulle arbejde med ubehaget.

Sessionen tilpasses dit tema og dine udfordringer. Tankefeltterapi har den fordel at ubehagelige følelser kan forandres i lethed, og kan foregå med minimal snak. Sessionen foregår som oftest siddende. Kan også foregå i naturen eller online.

Tankefeltterapi kombineret med æteriske olier og klarsyn, løfter energien og skubber blidt processen endnu mere i den retning, der er brug for.

Hvad kan hjælpe dig videre?

JA TAK - Jeg vil gerne vide mere - MÆRK dig til balance

Pris


1 session á 55 min; 1000 kr. inkl. moms
Forløb: 5 sessioner á 55 min; 4000 kr. inkl. moms.

Afbud – kan du ikke komme, kan en anden bruge tiden


Giv venligst besked om afbud 24 timer før din tid.

GPDR – din sikkerhed


Jeg har tavshedspligt. Du kan være tryg ved at dele følelser og oplevelser.

Dine oplysninger behandles efter gældende lovgivning.

Sessioner finder sted på

Lundevej 14
8300 Odder

Information

Copyright 2021